Τελευταία, πολλά παπαγαλάκια της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΔ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.), έχουν βγει και κατηγορούν το ΛΑ.Ο.Σ. επειδή αρνείται το να μειωθούν οι βουλευτές από 300 σε 200.

Δεν λένε όμως τι έχει προτείνει ο Καρατζαφέρης, γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ στον ΛΑΪΚΙΣΜΟ τους!

Παραπέμπω δηλώσεις από το επίσημο δελτίο τύπου ΛΑ.Ο.Σ. στις 11/5/2010:
«ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Το να μειώσουμε τους Βουλευτές κατά το1/3 δεν θα έχει κάποιο πρακτικό όφελος. Αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα γιατί θα στερήσει κάποιες περιφέρειες από κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Η προτεινόμενη οικονομία που θα γινόταν με τη μείωση του αριθμού τους μπορεί να γίνει εξίσου καλά με το να μειώσουμε τους μισθούς των Βουλευτών κρατώντας ωστόσο τον αριθμό τους ίδιο.»

Δηλαδή ο Καρατζαφέρης διαφωνεί με το να μειωθούν από 300 σε 200 οι Βουλευτές, σε μια περίοδο κρίσης, όπου μάλιστα ο κίνδυνος χρεωκοπίας είναι ορατός, αλλά αντίθετα προτείνει, να μειωθεί ο μισθός των Βουλευτών αντίστοιχα.

Ας συγκρίνουμε λοιπόν τις 2 θέσεις:

* Μείωση των βουλευτών κατά 1/3, δηλαδή από 300 σε 200.
* Μείωση των αποδοχών των βουλευτών κατά το 1/3.

1. Μείωση των βουλευτών σημαίνει, ότι το 66% των βουλευτών, δεν θα επηρεαστεί καθόλου, ενώ αντίθετα το 33% θα χάσει την έδρα του - και κατά συνέπεια την οποιαδήποτε δυνατότητα να προσφέρει το οτιδήποτε στην χώρα, αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Αντίθετα, μείωση των αποδοχών, σημαίνει ότι όλοι οι βουλευτές θα "πληρώσουν", ενώ ταυτόχρονα όλοι θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν για να ξεπεράσουμε την σημερινή σοβαρότατη κατάσταση.

Είναι λογικό, πως αν σε έναν πόλεμο, δεν φτάνουν τα πολεμοφόδια για όλους τους στρατιώτες, δεν σκοτώνεις τους μισούς για να τα μοιραστούν οι υπόλοιποι!.. Απλά τα μοιράζεις ως λιγότερα, και τους λες.. να ζοριστούν και να προσέχουν ΟΛΟΙ περισσότερο! .. Νομίζω γίνεται κατανοητό, ότι αυτό που ................