Φόβος και τρόμος οι σπείρες που χτυπούν μετά τα μεσάνυχτα στους δρόμους της πόλης...

Τα ξημερώματα 4 κακοποιοί χτύπησαν στην οδό Κασσάνδρου. Πλησίασαν οδηγό παρκαρισμένου αυτοκινήτου και όταν έφτασαν, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και έβγαλαν μαχαίρια. Βούτηξαν 2 κινητά τηλέφωνα, μία αλυσίδα λαιμού και μία αλυσίδα που φορούσε ο οδηγός στο χέρι, αλλά και ένα ακριβό ρολόι. Οι δράστες άρχισαν να τρέχουν και ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν οι 2 από τους 4 δράστες. Πρόκειται για έναν 26χρονο αλλοδαπό και έναν 27χρονο Έλληνα που οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια. Πάνω τους βρέθηκαν 2 μαχαίρια, αλλά όχι και τα κλοπιμαία. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των 2 που διαφεύγουν και θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να φτάσει στα ίχνη τους...

«Μαφιόζικο» χτύπημα στην Αιτωλοακαρνανία

Σκηνές far west εκτυλίχθηκαν χθες, νωρίς το βράδυ, στο δημοτικό διαμέρισμα Αγ. Ανδρέα Μακρύνειας στην Αιτωλοακαρνανία. Ήταν περίπου 8:30, όταν για άγνωστους λόγους ένας 48χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά του 66χρονου οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου. Αποτέλεσμα ήταν ο 66χρονος να τραυματιστεί ελαφρά από τα σκάγια, καθώς και από θραύσματα τζαμιών. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Έκαναν χρήση έξω από το σχολείο

Σκηνές που προκαλούν σοκ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης έξω από σχολείο, στην περιοχή Αγία Σοφία της Πάτρας. Κάποιοι από τους νεαρούς χρήστες, ηλικίας περίπου 20 ετών, που έκαναν χρήση – προφανώς ηρωίνης – έχασαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Περαστική δέχθηκε πυροβολισμούς στην Ομόνοια

Μια περίεργη υπόθεση εξετάζει η αστυνομία, καθώς μια αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, μεταφέρθηκε στη 1 τα ξημερώματα στο «Ασκληπιείο» Νοσοκομείο της Βούλας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο αριστερό πόδι. Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα στους αστυνομικούς, ενώ περνούσε από την πλατεία Ομονοίας ήταν σε εξέλιξη επεισόδιο και η ίδια δέχθηκε τυχαίο πυροβολισμό. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά της και ενεργείται προανάκριση για το συμβάν.

Ληστεία σε ψιλικατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε ένα κατάστημα ψιλικών, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Άψου 4, στο κέντρο της Αθήνας. Δύο άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημα, άρπαξαν τις εισπράξεις μπροστά στα έντρομα μάτια της ιδιοκτήτριας και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Labels: