Προσοχή ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ από έναν Ακατάλληλο κόσμο που θέλουν να μας επιβάλλουν!
Στους επισκέπτες μας: Το TruthTube.Tv σας έχει δώσει πολλά παραδείγματα σε αυτή την ιστοσελίδα ως προς την πραγματική φύση και την  αηδιαστική βαρβαρότητα του Ισλάμ. Ας ελπίσουμε ότι θα έχετε παρατηρήσει ότι κανένα από αυτά τα παραδείγματα δεν  είναι μεμονωμένες περιπτώσεις ούτε και περιορίζονται σε μια συγκεκριμένη μουσουλμανική χώρα.

Παντού θα βρείτε τη "θρησκεία" του ψευδο-"προφήτη" Μωάμεθ κάποια μορφή μουσουλμανική διαφθοράς ή άλλη. Πρόσφατα στις ΗΠΑ, ο σύζυγός  Muzzammil Χασάν ένα στέλεχος τηλεόραση  αποκεφάλισε  τη σύζυγό του Aasiya  σε στούντιο τηλεόρασης στη Νέα Υόρκη. Υπήρξε επίσης μια σειρά εγκλημάτων τιμής των νεαρών κοριτσιών στις ΗΠΑ και τον Καναδά κατά το τελευταίο έτος.

Ομοίως στην Ευρώπη, εμείς ακούμε τακτικά για ομαδικούς βιασμούς γυναικών ως τιμή-τιμωρία από μουσουλμάνους, θανάσιμους ξυλοδαρμούς και  εγκλήματα τιμής. Υπήρξαν αναφορές για αποκεφαλισμούς στην Ιρλανδία, η οποία διαθέτει εθνικό πληθυσμό μικρότερο από 5 εκατομμύρια  με μια μικρή μειονότητα μουσουλμάνων.

Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν μουσουλμάνοι ταραχές στους δρόμους ζητώντας τον αποκεφαλισμό και δολοφονίες Όποιος τολμά αντιταχθεί ΙΣΛΑΜ,

Ο σκηνοθέτης Theo van Gogh δεν είναι παρά ένα θύμα αυτής της τρέλας. Δολοφονήθηκε από έναν κακοποιό μουσουλμάνων στο φως της ημέρας στους δρόμους του Άμστερνταμ, μόνο για την πραγματοποίηση μια ταινία μικρού μήκους που ονομάζεται ''Υποβολή'' και η οποία πραγματεύεται την ισλαμική διδασκαλία, που επιτρέπει τη βίαιη κακοποίηση των μουσουλμάνων γυναικών από τους συζύγους τους.

Κι όμως, ακόμα πιο τρομακτική ήταν η σφαγή των 100 αθώων παιδιών, γυναικών και ανδρών ανά τον κόσμο από μουσουλμάνους για cartoons του Μωάμεθ, που έγιναν από Δανό καλλιτέχνη.

Και αυτηή η βίαιη τάση προβλέπεται να συνεχιστεί και να αυξηθεί καθώς οι πιο νεαροί μουσουλμάνοι στρέφονται σε βίαιες ριζοσπαστικές ισλαμικές ομάδες μόνη πρόθεση του οποίων είναι να προκαλέσει όσο περισσότερη πολιτική αναταραχή  γίνεται.

Εν κατακλείδι, όλα τα παραδείγματα είναι επαληθεύσιμα και πραγματικά και δεν  υφίσταται κινδυνολογία από την πλευρά μας. 
Έτσι, θέτουμε αυτό το ερώτημα προς ΕΣΑΣ. Τώρα που είστε ενήμεροι για τα γεγονότα, τι πρόκειται να κάνετε για να σταματήσει η ύπουλη ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Ισλάμ στην ΧΩΡΑ ΣΑΣ;;;

Απ: Εδώ στην Ελλάδα, θα τους κάνουμε όλους Έλληνες!.. Χάι ΠΑΣΟΚ!