.... Μετά το τέλος των εκλογών, δεν μένει τίποτα περισσότερο, από το να εξεταστούν κάποια πράγματα που αφορούν την κύρια Δεξιά Πολιτική παράταξη (ΝΔ/ΛΑ.Ο.Σ)... Θα ξεκινήσω με τα γεγονότα που θεωρώ Εθνικά/οικονομικά κατά την γνώμη μου... Το ύφος σκληρό, αλλά... σκληρά και τα αποτελέσματα των εκλογών για όλους εμάς!


Πριν τις εθνικές του 2009 - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


1. Η Νέα Δημοκρατία ενώ 2 φορές πήρε ψήφο για να αλλάξει το σύστημα και να διασώσει την χώρα που οδηγούταν στο χείλος του οικονομικού αδιεξόδου (χρεοκοπία) δεν έκανε τίποτα. Παρέδωσε έναν προϋπολογισμό ο οποίος, με την σημερινή εκτίμηση, ήταν λάθος κατά περίπου το ήμιση (Σήμερα άκουσε 15+% αποφάσισε η κομισιόν, όταν η ΝΔ τον είχε βγάλει περίπου 8% - αν δεν κάνω λάθος. Σε κάθε περίπτωση (+-) η ΝΔ είχε πέσει περίπου 50% (ή 150% όπως το δει κανείς) εκτός).

2. Η Νέα Δημοκρατία, με την ανικανότητά της, να πάρει τα μέτρα που απαιτούνταν, αύξησε πάνω από το διπλάσιο το Δημόσιο Χρέος.
3. Η Νέα Δημοκρατία, αγνόησε την στήριξη 10 βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ, προκειμένου να πάρει μέτρα εξυγίανσης, για να μην χρειαστεί η χώρα να [...]