Διαβάστε την συνέντευξη του κ. Ν. Μηταράκη για την κατάσταση της οικονομίας και τον μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ (μνημόνιο).

Ο κ. Μηταράκης σύμφωνα με τα παραπάτω links είναι:
http://www.capital.gr/news.asp?id=993999
http://www.voria.gr/details.php?id=28716

«.. αποδέχθηκε σήμερα (18/6/2010) πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά και αναλαμβάνει αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος υπό τον κ. Σαμαρά.
Θυμίζουμε πως τους δυο άντρες συνδέει στενή φιλία, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ πάντρεψε τον κ. Μηταράκη τον περασμένο Σεπτέμβριο. »

30/9/2010 «Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι αντιπεριφερειάρχες που θα συμπεριληφθούν στο συνδυασμό του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Αττικής, Βασίλη Κικίλια. Στον συνδυασμό θα μετέχουν η κ. Άννα Καραμανλή, ο κ. Γιάννης Μανώλης, ο κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο κ. Χάρης Δαμάσκος, ο κ. Νότης Μηταράκης, ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο κ. Γιάννης Ηλίας και ο κ. Περικλής Αλεβίζος.»

Τι μας έλεγε λοιπόν ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ, ο οποίος έγινε ύστερα από πρόσκληση του κ. Σαμαρά, τον οποίο μάλιστα πάντρεψε ο κ. Σαμαράς, και τον οποίο έβαλε ως υποψήφιο στο στην .......