Mε αφορμή το άρθρο του olympia.gr όπου με κατηγορούν ως ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ στα τόσα επιχειρήματα που τους έγραψα (δεν είχαν κάτι άλλο να πουν), θέλω να δώσω μια ΣΙΓΟΥΡΗ απάντηση, σχετικά με τον ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΔΝΤ).

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ:
http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=61693&Itemid=151

---------------------
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στρασβούργο, 19 Μαΐου 2010

Δήλωση της Επικεφαλής της Ομάδας της ΝΔ στο ΕΚ κας Μαριέττας Γιαννάκου

Η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ κα Μαριέττα Γιαννάκου σχετικά με τα σχόλια που έγιναν σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε επί της αρχής τα μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της ζώνης του Ευρώ και το ΔΝΤ, δήλωσε τα εξής:

"Η Νέα Δημοκρατία δεν αρνήθηκε το μηχανισμό στήριξης ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα. Ευχαρίστησε τους εταίρους μας για τη βοήθεια που παρέχουν στην Ελλάδα, δήλωσε ότι σέβεται τα χρήματα των άλλων ευρωπαϊκών λαών που διατίθενται για να ξεπεραστεί η κρίση και δεσμεύθηκε να συμβάλει ενεργά στην όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των οικονομικών μεγεθών. Αυτό στο οποίο διαφώνησε είναι πρώτον, το μίγμα των οικονομικών μέτρων που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, γι'· αυτό άλλωστε και πρότεινε άλλα, ενώ συμφώνησε και σε άλλα δώδεκα και δεύτερον, με το γεγονός ότι δεν υπήρξε πρόβλεψη για αναπτυξιακές διαδικασίες που θα επέτρεπαν στην Ελλάδα να ξεφύγει από την ύφεση και το στασιμοπληθωρισμό. Κάθε ερμηνεία που εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται σε αντίθεση με την ύπαρξη του μηχανισμού στήριξης για την Ελλάδα ή για οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ένωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα."
---------------

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;
----- Κάθε ερμηνεία που εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται σε αντίθεση με την ύπαρξη του μηχανισμού στήριξης για την Ελλάδα ή για οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ένωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. ------ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ & ΚΥΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!

ΠΕΣΑΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ............................................