Αυτό που δεν γράφουν βέβαια οι Times είναι ότι τα Σκόπια αποτελούν ΚΑΙ τον τόπο εκπαίδευσης “τρομοκρατών” που δρουν στην Ελλάδα, όπως και τον κύριο δίαυλο έλευσης όπλων για τρομοκρατικές ενέργειες. Όπως ακριβώς είχαμε αποκαλύψει εδώ: Το κέντρο εκπαίδευσης των “τρομοκρατών” και οι προμήθειες οπλισμού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Κυριακάτικων Τάιμς», όπως μας ενημερώνει το Antinews, η Σαουδική Αραβία χρηματοδοτεί, με εκατοντάδες χιλιάδες λίρες, μουσουλμάνους εξτρεμιστές στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), γεγονός που η κυβέρνηση στα Σκόπια φοβάται ότι μπορεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στα Βαλκάνια.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δύο μεγάλες ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις «Γουαχαμπι» και «Σααφι», οι οποίες ενισχύονται οικονομικά από τη Σαουδική Αραβία, συγκρούονται καθημερινά με τις μετριοπαθείς κοινότητες των μουσουλμάνων και χτίζουν συνεχώς «τζαμιά» τα οποία έχουν υπό τον έλεγχό τους. Πολλοί από τους οπαδούς των δύο αυτών οργανώσεων έχουν μηνιαίο μισθό 225 λίρες.[...]

Labels: ,