Πηγή: youtube-message

«ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΠΑΡΑΞΕΝΑ" ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΣΥΝΑΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ,ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΈΣ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΣΙΦΑΝΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΙΓΩΝ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ...........

.........ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙ."ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΡΕΙΑ?" ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ."ΜΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ"!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΘΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ:
"ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ......" ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΔΙΑΚΟΠΤΗ" ΑΥΤΟ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΉΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ ΜΑΣ.Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ,Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝΕ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΑΡΑ ΤΟ ΔΊΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.....

"Ατενίζων έφιππος το μέλλον,διδάσκοντας τους λαούς πως ο σκλάβος γίνεται ελεύθερος" προς τον Θ. Κολοκοτρώνη»